Az internet előtt gyakran heteket kellett várnia a legtöbb itthoni vállalkozásnak ahhoz, hogy megszerezze a 30 napnál nem régebbi cégkivonat vagy cégmásolat papírjait a további ügyintézésekhez, de szerencsére most, 2020-ban ez már sokkal egyszerűbben és gyorsabban történik.

Cégünk, a Cegkivonatmost 2015 óta foglalkozik céginformációs szolgáltatással, így az elmúlt közel 5 év alatt szakembereink elegendő tapasztalatot szereztek a piacon ahhoz, hogy az ügyfeleink kéréseit akár 24 óra alatt tudják teljesíteni.

Cégkivonat online – megbízható forrás, 100% felelősségvállalás

A tőlünk igényelhető céges adatokat az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő szolgálata (OCCSZ) biztosítja rendszerünknek. Ez azt jelenti, hogy tőlünk csak a legfrissebb adatokkal lehet letölteni a céges dokumentumokat, így azokat az igénylő szervek minden esetben elfogadják, mert 30 napnál nem régebbi adatok szerepelnek bennük.

Mivel pontos nálunk minden céges adat, így 100% garanciát vállalunk arra, hogy a mi rendszerünk segítségével letöltött céges dokumentumok hatályosak, megfelelnek a jogi elvárásoknak és előírásoknak.

Cégkivonat lekérése online, 24 órán belül

A különféle szerződéskötések és céges ügyintézések során nem árt tudni, hogy milyen múltja van a leendő céges partnernek, így lehetőség van egyaránt a saját vagy más cégek adatait lekérni rendszerünk segítségével:

  1. Válassza ki a céget a cégnév, céges adószám vagy cégjegyzékszám segítségével.
  2. Adja meg, hogy e-mailben vagy postai úton (közhiteles, száraz pecséttel ellátva) szeretné kézhez kapni a dokumentumot.
  3. Döntse el, milyen nyelven kéri a dokumentumot (magyar, angol, német, francia).
  4. Adja meg, hogy hány példányban kéri a dokumentumot.
  5. Tegye kosárba a szolgáltatást.
  6. Kattintson a “Pénztárhoz” feliratú gombra.
  7. Válasszon fizetési módot.
  8. Kattintson a “Tovább” gombra.
  9. Amennyiben nem e-mailben kérte a dokumentumot, most kell megadnia a szállítási címet.
  10. Kattintson a “Tovább” gombra, majd ellenőrizze le, hogy helyesek-e a rendelés során bevitt adatok.
  11. Nyomja meg a fizetés gombot, majd a rendszer átirányítja az Ön által kiválasztott fizetési felületre. Fontos: ne zárja be a böngészőjét, amíg véget nem ér az átutalás.

Letölthető cégkivonat azonnal – lehetséges?

Amennyiben a rendelés leadása során elektronikusan, azaz e-mailben kérjük a cégkivonatot, akkor azt sikeres bankkártyás fizetés esetén azonnal le tudja tölteni, hogy Önnek ne kelljen sokat várnia és csúsznia a papírok megérkezése miatt.

Az e-mailben kapott cégkivonat letöltése könnyen és gyorsan megtehető, így akinek nincs szüksége fizikai papír alapú dokumentumra, az mindig ezt a módszert választja, mert nemcsak kényelmes, de gyors és könnyen le tudja tölteni oldalunkról, nem kell a megnyitásához egy külön szoftvert letölteni.

Abban az esetben viszont, hogyha postai úton került megrendelésre a céges dokumentum (közhiteles), akkor azt hétfőtől csütörtökig aznap, pénteki beérkezés esetén pedig hétfőn postázzuk, elsőbbségivel.

Cégkivonat letöltése akár hétvégi napokon is

Természetesen a hétvége alatt leadott elektronikus úton igényelt dokumentumokat már 24 óra alatt megkapják ügyfeleink, amennyiben a bankkártyás fizetést választják. Eltérő fizetési mód választása esetén először meg kell várnunk, hogy beérkezzen a befizetett összeg, mely a bankoktól függ, de általában pár perc alatt megérkezik az utalás.

Ezért azt javasoljuk, hogyha sürgősen kell egy cégkivonat, s elegendő a bekérő szervnek a hagyományos, nem pedig közhiteles verzió, akkor kérjék elektronikusan, illetve használják a bankkártyás fizetési lehetőséget.

E-hiteles cégkivonat: mi ez, és hogy kell megnyitni?

Az E-hiteles cégkivonat vagy Es-3 cégkivonat igénylés esetén a dokumentumot elektronikusan küldjük el Önnek. Ez egy speciális, es3 formátumú fájl, amely azért különleges, mert nemcsak elektronikus aláírást tartalmaz, hanem egy időbélyegzőt is, mely segíti bizonyítani a céges adatok időbeli hitelességét.

Tehát ez egy elektronikusan hitelesített dokumentum, amelynek megnyitásához az ingyenesen letölthető E-Szignó szoftver szükséges.

Több időbe kerül, ha nem magyarul kérem a dokumentumokat?

Nem. Nem mi végezzük a fordításokat, azok már fent vannak a rendszerben, így gyakorlatilag ugyanannyi időt vesz igénybe egy angol, német vagy francia nyelven elérhető céges dokumentum igénylés, mintha magyarul kértük volna. Nem kell tehát aggódni, nem fog elhúzódni az ügyintézés az idegen nyelvű dokumentum igénylése miatt.

Hogy történik a számlázás?

Mindegy, hogy postai úton kérjük (közhiteles), vagy elektronikus formában igényeljük a céges adatokat a rendszerből, minden esetben a rendelés során megadott e-mail címre küldjük ki az ÁFA-s számlát.

Mi a probléma az ingyenes cégkivonat letöltéssel?

Az interneten számos olyan weboldal van, ahonnan ingyenesen le lehet tölteni különféle céges adatokat, viszont azt nem nagyon említik meg az oldalakon, hogy az így letöltött dokumentumok milyen frissek.

Amennyiben ingyenes portálról töltünk le céges dokumentumokat, akkor nem kapunk gyakorlatilag semmilyen garanciát arra, hogy egyrészt az összes, számunkra szükséges adat szerepel-e az adott dokumentumokban, másrészt pedig arra sem, hogy az így megjelenített adatok mikoriak, azaz, hogy 30 napnál nem régebbiek-e.

Azért nem érdemes spórolni egy ilyen néhány ezer forintos tételen, mert az esetek többségében az igénylő szervek (bankok, szolgáltatók, stb.) nem fogadja el ezeket, hiszen általában nem friss adatok szerepelnek rajtuk.

Emiatt az, aki ingyenesen próbálja ezeket a céges adatokat beszerezni, annak általában újra be kell szereznie a hiteles és hatályos dokumentumokat egy megbízható, hiteles forrásból, hogy az igénylő szervek elfogadják a dokumentumokat, s haladni tudjon az ügyintézés. Nem érdemes emiatt spórolni, hiszen újabb köröket kell lefutni a hatályos dokumentumok beszerzése miatt.

Miért válasszon minket, a Cegkivonatmost szolgáltatásait?

  • Amennyiben postai úton szeretné kézhez kapni a megrendelt céges papírokat, azokat elsőbbségivel postázzuk ingyenesen Magyarország egész területére.
  • Szakmai csapatunk rengeteg ügyfelünknek segítette már beszerezni az épp szükséges céges dokumentumokat, így nemcsak nagy tapasztalattal rendelkezünk a céges papírok tekintetében, hanem rugalmasan is igyekszünk kezelni minden ügyfelünket, hogy az adott céges ügyintézés ne nálunk akadjon el, hanem pont ellenkezőleg, nálunk gyorsan és gördülékenyen történjen minden, hogy ügyfeleinknek ne kelljen sokat várnia a tőlünk megrendelt céges adatokra.
  • Ügyfélszolgálatunkon szakértők segítenek, így bármilyen kérdése van, forduljon többéves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáinkhoz, akik szívesen válaszolnak bármilyen fontos kérdésre.
  • Mert a céges ügyintézés, a papírok, a bürokrácia és az ügyfelekkel való szoros együttműködés számunkra a legfontosabb, így nemcsak a tőlünk megrendelt céges adatok hitelességére adunk 100%-os garanciát, de a lehető legprofesszionálisabb ügyintézést igyekszünk nyújtani minden ügyfelünknek, aki minket keres fel azért, hogy biztos forrásból tudja beszerezni a fontos céginformációkat, cégadatokat.

Kategória:

Uncategorized,

Utolsó frissítés: 2024-03-05