Sajnos még mindig sokak fejében él az a tévhit, hogy a cégkivonatot csak az arra alkalmas hivatalos szerveknél lehet beszerezni, személyes ügyfélfogadás keretén belül. Azonban hála a digitális forradalomnak, ma már egy hiteles cégkivonat beszerzését is intézhetjük online.

Weboldalunkon elérhető cégdokumentumok 100%-ban megbízható adatokat biztosítanak. Az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgáltat biztosítja, hogy a megvásárolt cégkivonatok mindig friss, naprakész és hatályos cégadatokat tartalmazzon.

Nézzük azt a néhány pontot, ami megmutatja, hogy egyszerűen és kényelmesen szerezhetünk be egy cégkivonatot, vagy egy közhiteles cégkivonatot, online!

1. Az online vásárolt cégkivonattal időt nyerünk

Nem szükséges, hogy bárhová is elinduljunk beszerezni a cégkivonatot. Elegendő, ha megkeressük az arra alkalmas felületet, és elindítjuk a vásárlást. A következő lépés attól függ, hogy milyen cégdokumentumra van szükségünk. Amennyiben cégkivonatot vásárolunk, úgy a bankkártyás fizetés után azonnal elérhető lesz az igényelt kivonat. A közhiteles cégkivonat vásárlása esetében akár futárral aznapi kézbesítéssel is kérheti, vagy elsőbbségi Postai küldeményként küldjük. Hatalmas előnye, hogy a közhiteles cégkivonat esetében nem az igénylőnek kell időt vesztegetni a sorban állással, hitelesítéssel, postázással, ügyintézéssel.

2. Kényelmes ügyintézés

Mint a fent említett oldal is, minden szolgáltató arra törekszik, hogy minél egyszerűbbé és átláthatóbbá tegye a vásárlás felületét. A keresés funkció használata után könnyen megtaláljuk azokat a vásárlási opciókat, amire szükségünk van. A weboldalon minden információ megtalálható, így a vásárlás folyamatának leírása is. Még azok számára is könnyű a cégkivonat beszerzése, aki egyébként nincs otthon az internetes vásárlás világában.

3. Mobiltelefonról is intézhető

Előfordulhat, hogy valaki elfelejti magával vinni a cégkivonatot az ügyintézés helyszínére. A mobiltelefon azonban mindig kéznél van, amiről szintén egyszerűen megvásárolható a szükséges dokumentáció. Ma már nem kell elhalasztani egy ügyintézést azért, mert megfeledkeztünk a cégkivonatról, hiszen a hatályos adatokkal bármikor letölthetik oldalunkról. Az online megvásárolt cégkivonatot néhány percen belül megkapják az általuk megadott e-mail címre.

4. A megrendelt cégkivonat továbbítása a partner felé

Előfordulhat, hogy nem a saját személyes ügyintézéshez, hanem egy partnerünk számára van szükség a cégkivonatra. Ezt sem kell plusz feladatnak tekintenünk, hiszen arra is van lehetőség, hogy a megbízásunkból tovább küldjék cégkivonatunkat a kiválasztott partner felé. Ezzel a lehetőséggel időt és energiát sem veszítünk, a végeredmény mégis eredményes.

Van még egy tévhit, amivel gyakran szembesülünk. Az emberek többsége úgy gondolja, hogy az internetes vásárlás nem biztonságos. Szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy ma már szigorú törvények szabályozzák az interes vásárlásokat, továbbá a weboldalak biztonságosságát is, amit már mi magunk is könnyen ellenőrizhetünk. Biztosíthatjuk az ügyfeleinket, hogy a weboldalunkon keresztül történő megrendelés teljesen biztonságos.