http://hitelescegkivonat.com
Azonnal rendelhető cégdokumentumok: Cégkivonat, Közhiteles cégkivonat, Mérleg, Névjegy, ES-3-as Cégkivonat, Cégtörténet (Cégmásolat), Eredmény kimutatás
Közhiteles mérleg
CÉGKERESŐ
Mi szerint?

Cégdokumentum letöltéshez válassza ki a céget.
RENDELÉSEIM
Üres a rendelési listája!

FACEBOOK

Bankkártyás fizetés esetén elfogadjuk:

Vásárlói tájékoztató megtekintése

Partnereink


Ügyvédek listája
ugyvedlista.hu

http://www.hitelescegkivonat.com

2020-09-09 12:17:49
Hiteles elektronikus cégkivonat – tények és tévhitek

Hiteles elektronikus cégkivonat – tények és tévhitek

Többször írtunk már a hiteles és nem hiteles cégkivonatok közötti főbb különbségekről. Ahhoz, hogy pontosan ismerjük a különböző típusok tulajdonságait, érdemes elolvasni a korábbi bejegyzéseinket. A mai bejegyzésben a hiteles elektronikus cégkivonatról szeretnénk egy rövid összefoglalót készíteni. Többen jelezték már felénk azt a „problémát”, hogy kinyomtatták, és magukkal vitték a hiteles elektronikus cégkivonatot, amelyet az ügyintéző nem fogadott el. Igen, ez valóban így lehet, hiszen elektronikus dokumentumról van szó. Hogy miért lényeges ez, azt hamarosan elmondom.

Hiteles cégkivonat és hiteles elektronikus cégkivonat

Sajnos nem jogosan háborodik fel az ügyfél akkor, amikor nem fogadják el tőle a pénzért megvásárolt hiteles elektronikus cégkivonatot. A dokumentáció nevében nem véletlen tűntetik fel, hogy elektronikus. Ezt azt jelenti, hogy ez a dokumentum egy (időbélyeggel és) elektronikus aláírással ellátott dokumentáció. Azok az elektronikus formában letöltött cégkivonatok, amelyek nincsenek elektronikusan aláírva, nem számítanak hitelesnek. Itt már rögtön tisztáztuk is azt a kérdést, hogy mi a különbség a hiteles cégkivonat és a hiteles elektronikus cégkivonat között.

Mikor számít közokiratnak egy elektronikus cégkivonat?

A megvásárolni kívánt dokumentációt elektronikus aláírással és időbélyegzővel látják el, ezután az okirat már elektronikus közokiratnak minősül. Érdemes mindig odafigyelni arra, hogy az elektronikus szó benne szerepeljen a kérvényben, hiszen ez biztosítja az online ügyintézés folyamatát.

A hiteles elektronikus cégkivonat minden cégforma esetén elérhető. Arról, hogy miként lehet a legegyszerűbben letölteni, szintén a korábbi bejegyzések között található leírás. Oldalunkon a vállalkozásokkal kapcsolatos elektronikus dokumentációk nagy része elérhető.

Miért nem fogadják el a nyomtatott hiteles elektronikus cégkivonatot?

Ideje rátérni a témánk egyik fő kérdésére, hogy miért utasítják vissza az elektronikus dokumentumok kinyomtatott formáját az ügyintézések során. Ez nem csak a cégkivonat, hanem más esetekben is így van. Például az elektronikus cégkivonatok mellett léteznek még az elektronikus cégmásolatok, vagy az elektronikus cégbizonyítványok is. Ezek az elektronikus dokumentumok kizárólag elektronikus formában számítanak közokiratnak. Csak akkor érvényes az elektronikus aláírás, ha azt a megfelelő programmal használják, nyitják meg az ügyintézés során. Egy kinyomtatott elektronikus dokumentum elveszíti hitelességét a nyomtatás után. Az Es-3 formátumú dokumentumokat emiatt kérjük elektronikusan továbbküldeni a befogadó szerv felé.

Mielőtt a hiteles elektronikus cégkivonat letöltése mellett dönt, érdeklődjön az ügyintézés helyén arról, hogy milyen típusú dokumentációt fogadnak el.

2020-06-15 14:16:49
Cégkivonat beszerzése online

Cégkivonat beszerzése online

Sajnos még mindig sokak fejében él az a tévhit, hogy a cégkivonatot csak az arra alkalmas hivatalos szerveknél lehet beszerezni, személyes ügyfélfogadás keretén belül. Azonban hála a digitális forradalomnak, ma már egy hiteles cégkivonat beszerzését is intézhetjük online.

Weboldalunkon elérhető cégdokumentumok 100%-ban megbízható adatokat biztosítanak. Az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgáltat biztosítja, hogy a megvásárolt cégkivonatok mindig friss, naprakész és hatályos cégadatokat tartalmazzon.  

Nézzük azt a néhány pontot, ami megmutatja, hogy egyszerűen és kényelmesen szerezhetünk be egy cégkivonatot, vagy egy közhiteles cégkivonatot, online!

1.       Az online vásárolt cégkivonattal időt nyerünk

Nem szükséges, hogy bárhová is elinduljunk beszerezni a cégkivonatot. Elegendő, ha megkeressük az arra alkalmas felületet, és elindítjuk a vásárlást. A következő lépés attól függ, hogy milyen cégdokumentumra van szükségünk. Amennyiben cégkivonatot vásárolunk, úgy a bankkártyás fizetés után azonnal elérhető lesz az igényelt kivonat. A közhiteles cégkivonat vásárlása esetében akár futárral aznapi kézbesítéssel is kérheti, vagy elsőbbségi Postai küldeményként küldjük.  Hatalmas előnye, hogy a közhiteles cégkivonat esetében nem az igénylőnek kell időt vesztegetni a sorban állással, hitelesítéssel, postázással, ügyintézéssel.  

2.       Kényelmes ügyintézés

Mint a fent említett oldal is, minden szolgáltató arra törekszik, hogy minél egyszerűbbé és átláthatóbbá tegye a vásárlás felületét. A keresés funkció használata után könnyen megtaláljuk azokat a vásárlási opciókat, amire szükségünk van. A weboldalon minden információ megtalálható, így a vásárlás folyamatának leírása is. Még azok számára is könnyű a cégkivonat beszerzése, aki egyébként nincs otthon az internetes vásárlás világában.

3.       Mobiltelefonról is intézhető

Előfordulhat, hogy valaki elfelejti magával vinni a cégkivonatot az ügyintézés helyszínére. A mobiltelefon azonban mindig kéznél van, amiről szintén egyszerűen megvásárolható a szükséges dokumentáció. Ma már nem kell elhalasztani egy ügyintézést azért, mert megfeledkeztünk a cégkivonatról, hiszen a hatályos adatokkal bármikor letölthetik oldalunkról.  Az online megvásárolt cégkivonatot néhány percen belül megkapják az általuk megadott e-mail címre.

4.       A megrendelt cégkivonat továbbítása a partner felé

Előfordulhat, hogy nem a saját személyes ügyintézéshez, hanem egy partnerünk számára van szükség a cégkivonatra. Ezt sem kell plusz feladatnak tekintenünk, hiszen arra is van lehetőség, hogy a megbízásunkból továbbküldjék cégkivonatunkat a kiválasztott partner felé. Ezzel a lehetőséggel időt és energiát sem veszítünk, a végeredmény mégis eredményes.

Van még egy tévhit, amivel gyakran szembesülünk. Az emberek többsége úgy gondolja, hogy az internetes vásárlás nem biztonságos. Szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy ma már szigorú törvények szabályozzák az interes vásárlásokat, továbbá a weboldalak biztonságosságát is, amit már mi magunk is könnyen ellenőrizhetünk. Biztosíthatjuk az ügyfeleinket, hogy a weboldalunkon keresztül történő megrendelés teljesen biztonságos.

2020-05-27 14:06:56
Elektronikus cégkivonat letöltés online a nap 24 órájában

Elektronikus cégkivonat letöltés online a nap 24 órájában

Az, hogy miért is jó az online cégkivonat, majd kicsit később bővebben kifejtjük. Első körben azt kell ismernünk, hogy miért is olyan fontos számunkra maga a cégdokumentum. Minden vállalkozás egyik kötelező dokumentuma. És nem csak a vállalkozás működése alatt egyszer, hanem számos partneri viszony miatt legalább pár havonta szükséges használni.

 

A cégkivonatot rengeteg ügyintézési formához használhatjuk, sőt, vannak olyan feladatok, amelyeket lehetetlen nélküle elvégezni. Minden cégvezetőnek, ügyvezetőnek szükséges, hogy a „zsebében” legyen a friss cégkivonat, hiszen anélkül nem sokat tudnak tenni értük az ügyintézők. A cégkivonat használatakor nem sok mindenre kell odafigyelni, hiszen ez alapvetően egy olyan dokumentum, amely minden cég esetében egyforma (természetesen a benne szereplő adatok kivételével).

 

Van azonban valami, ami nagyon fontos a cégkivonattal kapcsolatban. És ez pedig nem más, mint a cégkivonat letöltésének ideje, a cégkivonat frissessége. Letöltésről csak online cégkivonat esetében beszélhetünk, de papír alapú cégkivonatnál is létezik egy úgynevezett „érvényességi idő” amit az ügyintézők (és a jogszabályok) általában 30 napon belül határoznak meg. Természetesen léteznek olyan ügyek is, ahol kérhetik a legfrissebb, azaz 1-2 napos cégkivonatot is. Ha több partnerrel és olyan beszállítókkal dolgozunk, ahol nagy összegű számlák cserélnek gazdát, havonta érdemes bekérni, vagy saját magunk részére letölteni az adott vállalkozás cégkivonatát, ahol ellenőrizhetjük az alapvető státuszukat.

 

Lehet, hogy elsőre sok munkának tűnhet az, hogy havonta szerezzünk be és elemezzünk cégkivonatokat. Régebben ez valóban egy időigényesebb feladat volt, manapság viszont az online elérhetőségének köszönhetően pillanatok alatt hozzájuthatunk a saját, vagy akár más vállalat hiteles cégkivonatához. Az ingyenesen elérhető cégkivonaton előfordulhat, hogy több hónapos adatok szerepelnek, ezért érdemes lekérni a friss cégkivonatot. A biztonság kedvéért válasszunk olyan online felületet, ahol lehetőség van megvásárolni többféle cégkivonatot is. Az oldalunkról letöltött dokumentumon minden esetben az aznapi dátum szerepel

 

Az online cégkivonat letöltése nagyon egyszerű. Manapság, a bankkártyás fizetésnek köszönhetően pillanatok alatt kézhez kaphatjuk a kiválasztott dokumentumot. Hála a modern technológiának és annak, hogy tényleg pillanatok alatt elintézhető egy ilyen vásárlási folyamat, akkor sem kell megijednünk, ha úton vagyunk az ügyintézés helyszínére, a cégkivonat pedig nincs nálunk. Ekkor egy dolgot tehetünk. Félreállunk, vagy megállunk a hivatal előtt, kézbe vesszük a mobiltelefonunkat és a bankkártyánkat, majd pár perc után meg is szereztük a szükséges cégkivonatot.

Weboldalunkat könnyen tudják mobil telefonról is használni, akár közvetlenül az ügyintézés előtt.

Az elektronikusan megkapott cégkivonatot csak továbbítania kell a befogadó szerv felé.

Amennyiben kérdése lenne a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keresse ügyfélszolgálatunkat, biztosan tudunk segíteni!

2020-05-17 17:29:50
Cégkivonat igénylés 2020-ban: online, egyszerűen, gyorsan

Cégkivonat igénylés 2020-ban: online, egyszerűen, gyorsan

Az internet előtt gyakran heteket kellett várnia a legtöbb itthoni vállalkozásnak ahhoz, hogy megszerezze a 30 napnál nem régebbi cégkivonat vagy cégmásolat papírjait a további ügyintézésekhez, de szerencsére most, 2020-ban ez már sokkal egyszerűbben és gyorsabban történik.

 

Cégünk, a Cegkivonatmost 2015 óta foglalkozik céginformációs szolgáltatással, így az elmúlt közel 5 év alatt szakembereink elegendő tapasztalatot szereztek a piacon ahhoz, hogy az ügyfeleink kéréseit akár 24 óra alatt tudják teljesíteni.

Cégkivonat online - megbízható forrás, 100% felelősségvállalás

A tőlünk igényelhető céges adatokat az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő szolgálata (OCCSZ) biztosítja rendszerünknek. Ez azt jelenti, hogy tőlünk csak a legfrissebb adatokkal lehet letölteni a céges dokumentumokat, így azokat az igénylő szervek minden esetben elfogadják, mert 30 napnál nem régebbi adatok szerepelnek bennük.

 

Mivel pontos nálunk minden céges adat, így 100% garanciát vállalunk arra, hogy a mi rendszerünk segítségével letöltött céges dokumentumok hatályosak, megfelelnek a jogi elvárásoknak és előírásoknak.

Cégkivonat lekérése online, 24 órán belül

A különféle szerződéskötések és céges ügyintézések során nem árt tudni, hogy milyen múltja van a leendő céges partnernek, így lehetőség van egyaránt a saját vagy más cégek adatait lekérni rendszerünk segítségével:

 1. Válassza ki a céget a cégnév, céges adószám vagy cégjegyzékszám segítségével.
 2. Adja meg, hogy e-mailben vagy postai úton (közhiteles, száraz pecséttel ellátva) szeretné kézhez kapni a dokumentumot.
 3. Döntse el, milyen nyelven kéri a dokumentumot (magyar, angol, német, francia).
 4. Adja meg, hogy hány példányban kéri a dokumentumot.
 5. Tegye kosárba a szolgáltatást.
 6. Kattintson a “Pénztárhoz” feliratú gombra.
 7. Válasszon fizetési módot.
 8. Kattintson a “Tovább” gombra.
 9. Amennyiben nem e-mailben kérte a dokumentumot, most kell megadnia a szállítási címet.
 10. Kattintson a “Tovább” gombra, majd ellenőrizze le, hogy helyesek-e a rendelés során bevitt adatok.
 11. Nyomja meg a fizetés gombot, majd a rendszer átirányítja az Ön által kiválasztott fizetési felületre. Fontos: ne zárja be a böngészőjét, amíg véget nem ér az átutalás.

Letölthető cégkivonat azonnal - lehetséges?

Amennyiben a rendelés leadása során elektronikusan, azaz e-mailben kérjük a cégkivonatot, akkor azt sikeres bankkártyás fizetés esetén azonnal le tudja tölteni, hogy Önnek ne kelljen sokat várnia és csúsznia a papírok megérkezése miatt.

 

Az e-mailben kapott cégkivonat letöltése könnyen és gyorsan megtehető, így akinek nincs szüksége fizikai papír alapú dokumentumra, az mindig ezt a módszert választja, mert nemcsak kényelmes, de gyors és könnyen le tudja tölteni oldalunkról, nem kell a megnyitásához egy külön szoftvert letölteni.

 

Abban az esetben viszont, hogyha postai úton került megrendelésre a céges dokumentum (közhiteles), akkor azt hétfőtől csütörtökig aznap, pénteki beérkezés esetén pedig hétfőn postázzuk, elsőbbségivel.

Cégkivonat letöltése akár hétvégi napokon is

 

Természetesen a hétvége alatt leadott elektronikus úton igényelt dokumentumokat már 24 óra alatt megkapják ügyfeleink, amennyiben a bankkártyás fizetést választják. Eltérő fizetési mód választása esetén először meg kell várnunk, hogy beérkezzen a befizetett összeg, mely a bankoktól függ, de általában pár perc alatt megérkezik az utalás.

 

Ezért azt javasoljuk, hogyha sürgősen kell egy cégkivonat, s elegendő a bekérő szervnek a hagyományos, nem pedig közhiteles verzió, akkor kérjék elektronikusan, illetve használják a bankkártyás fizetési lehetőséget.

E-hiteles cégkivonat: mi ez, és hogy kell megnyitni?

Az E-hiteles cégkivonat vagy Es-3 cégkivonat igénylés esetén a dokumentumot elektronikusan küldjük el Önnek. Ez egy speciális, es3 formátumú fájl, amely azért különleges, mert nemcsak elektronikus aláírást tartalmaz, hanem egy időbélyegzőt is, mely segíti bizonyítani a céges adatok időbeli hitelességét.

 

Tehát ez egy elektronikusan hitelesített dokumentum, amelynek megnyitásához az ingyenesen letölthető E-Szignó szoftver szükséges.

Több időbe kerül, ha nem magyarul kérem a dokumentumokat?

Nem. Nem mi végezzük a fordításokat, azok már fent vannak a rendszerben, így gyakorlatilag ugyanannyi időt vesz igénybe egy angol, német vagy francia nyelven elérhető céges dokumentum igénylés, mintha magyarul kértük volna. Nem kell tehát aggódni, nem fog elhúzódni az ügyintézés az idegen nyelvű dokumentum igénylése miatt.

Hogy történik a számlázás?

Mindegy, hogy postai úton kérjük (közhiteles), vagy elektronikus formában igényeljük a céges adatokat a rendszerből, minden esetben a rendelés során megadott e-mail címre küldjük ki az ÁFA-s számlát.

Mi a probléma az ingyenes cégkivonat letöltéssel?

Az interneten számos olyan weboldal van, ahonnan ingyenesen le lehet tölteni különféle céges adatokat, viszont azt nem nagyon említik meg az oldalakon, hogy az így letöltött dokumentumok milyen frissek.

 

Amennyiben ingyenes portálról töltünk le céges dokumentumokat, akkor nem kapunk gyakorlatilag semmilyen garanciát arra, hogy egyrészt az összes, számunkra szükséges adat szerepel-e az adott dokumentumokban, másrészt pedig arra sem, hogy az így megjelenített adatok mikoriak, azaz, hogy 30 napnál nem régebbiek-e.

 

Azért nem érdemes spórolni egy ilyen néhány ezer forintos tételen, mert az esetek többségében az igénylő szervek (bankok, szolgáltatók, stb.) nem fogadja el ezeket, hiszen általában nem friss adatok szerepelnek rajtuk.

 

Emiatt az, aki ingyenesen próbálja ezeket a céges adatokat beszerezni, annak általában újra be kell szereznie a hiteles és hatályos dokumentumokat egy megbízható, hiteles forrásból, hogy az igénylő szervek elfogadják a dokumentumokat, s haladni tudjon az ügyintézés. Nem érdemes emiatt spórolni, hiszen újabb köröket kell lefutni a hatályos dokumentumok beszerzése miatt.

Miért válasszon minket, a Cegkivonatmost szolgáltatásait?

 

 • Amennyiben postai úton szeretné kézhez kapni a megrendelt céges papírokat, azokat elsőbbségivel postázzuk ingyenesen Magyarország egész területére.
 • Szakmai csapatunk rengeteg ügyfelünknek segítette már beszerezni az épp szükséges céges dokumentumokat, így nemcsak nagy tapasztalattal rendelkezünk a céges papírok tekintetében, hanem rugalmasan is igyekszünk kezelni minden ügyfelünket, hogy az adott céges ügyintézés ne nálunk akadjon el, hanem pont ellenkezőleg, nálunk gyorsan és gördülékenyen történjen minden, hogy ügyfeleinknek ne kelljen sokat várnia a tőlünk megrendelt céges adatokra.
 • Ügyfélszolgálatunkon szakértők segítenek, így bármilyen kérdése van, forduljon többéves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáinkhoz, akik szívesen válaszolnak bármilyen fontos kérdésre.
 • Mert a céges ügyintézés, a papírok, a bürokrácia és az ügyfelekkel való szoros együttműködés számunkra a legfontosabb, így nemcsak a tőlünk megrendelt céges adatok hitelességére adunk 100%-os garanciát, de a lehető legprofesszionálisabb ügyintézést igyekszünk nyújtani minden ügyfelünknek, aki minket keres fel azért, hogy biztos forrásból tudja beszerezni a fontos céginformációkat, cégadatokat.